Fotbal

Domácí berou dva body po penaltách s posledním celkem

zdroj: vimetoNeděle 22. října patřila po čtrnácti dnech znovu na Městském stadionu v Zábřehu fotbalu. Domácí Sulko přivítalo při posledním domácím zápase podzimní části na své půdě ve velkém derby nedaleké Dubicko. Domácí měli před sebou a před 270 diváky velkou výzvu jménem třetí výhra v řadě, remíza jim to ale překazila. Sice domácí dokázali získat druhý bod po penaltovém rozstřelu proti poslednímu celku tabulky.

 

Derby s Dubickem je za dveřmi

Iustrační fotoUž se to blíží. Nejzajimavější zápas sezóny a velké derby s velkým V. Zápas mezi domácím Zábřehem a nedalekým Dubickem se odehraje v neděli 22. října od 14:30 na Městském stadionu. Bitva to může být opravdu napínavá.

Zábřeh po několikati zápasech vyhrál

Miroslav Žanda při střele znamenající první gól Zábřežští přivítali v neděli 8. října šestý tým v tabulce ze Želatovic. Domácí nastupovali do zápasu stím, že balancují nad sestupovou propastí. To želatovičtí hráči přijeli do Zábřeha jako tým z horního poloviny tabulky. Minulý zápas se vrátil do sestavy Michal Sitta. Domácí dokázali zvítězit před 160 diváky 4:1.

Fotbalisté Zábřeha balancují nad sestupovou propastí

Lukáš Okleštěk kapitán Zábřeha - ilustrační fotoPrvní říjnovou neděli odcestovali zábřežští fotbalisté na derby do Velkých Losin. Zábřeh v předchozích pěti zápasech dokázal získat pouze čtyři zápasy a před sebou tak měli těžký zápas nejen kvůli svému soupeři, ale také hráli o umístění v tabulce. Bohužel pro něj se nepodařil zápas dovést, alespoň k remíze a prohrál na půdě rivala 1:0. Zábřeh tak po první třetině soutěže balancuje na sestupovou propastí.

Zábřeh prohrál doma na penalty

Foto: vimeto.infoDruhá zářijová neděle patřila na Městském stadionu v Zábřeze fotbalu. Domácí tým přivítál Tatran Všechovice, kterému patřila před tímto kolem třetí příčka. Zápas to byl skutku napínavý. Zábřeh dvakrát vedl, ale ne vždy dlouho. Na začátku druhého poločasu přišlo vyloučení na straně hostí, ale Zábřeh přesilovku nevyužil a zápas skončil po základní hrací době 3:3 a penaltový rozstřel vyhráli hosté.

Zábřeh porazil po dramatické koncovce Přerov

Marek Sitta bojující o míč, poté přihrával na gól ŽandoviTradičně v neděli patřil Městský stadion fotbalu. V neděli 20. srpna desátý Zábřeh hostil předposlední Přerov. Zápas dvou týmů ze spodní části tabulky sledovalo 270 diváků. Skvělý výkon předvelo trio Michal Sitta, Tomáš Sládek a Marek Sitta. Zábřeh měl převahu, ale blížící se konec nabídl velké drama a domácí nakonec slavili výhru.

Stránky