Malá Kopaná

Vítej zlatý hattricku pro Red Bull

35. ročník  skončil a vítězem pro tento roččník se stal tým, který v předchozích dvou letech ovládl tuto soutěž a to RED BULL. Ten vůbec nepoznal hořkou chuť prohry. V tomto ročníku dokonce neztratil ani bod a tak navázal na další dvě mužstva v historii, kterým se tento huserský kousek povedl a to legendárním týmům FABU a Inter Zábřeh. S celkovým skóre 110:12 se přiblížili hráči Red Bullu k deseti gólům na zápas. Toto skóre ještě upravoval v závěrečným zápasu, když rozdrtil 12:1 Broadway. Druhé místo obsadil tým FC Ombre s 25 body a celkovým skóre 69:45. Potvrzení bronzové příčky a zároveň ukončení sezóny výhrou si připsalo Santorini, které na své konto nasbíralo 21 bodů a celkové skóre se zastavilo na 50:38. V posledním duelu vyhrálo 5:2 nad HAKem.

Předposlední kolo ZLMK je za námi

Přímý souboj o mistra ligy byl sice na žádost FC OMBRE odložen, ale i tak se RED BULL v pátek přiblížil obhajobě titulu. V dohrávce 10. kola porazil 5:2 AS REVOLUCI a v posledním kole mu stačí buď porazit BROADWAY nebo následně neprohrát v dohrávce s FC OMBRE. No uvidíme, třeba o vítězi ligy rozhodne závěrečný zápas sezóny. Naopak o bronzovém místu pro SANTORINI je již rozhodnuto. Důvodem je jednak remíza v zápase K2 TEAM v. BROADWAY, kde se vše podstatné odehrálo v první půli, ve které oba týmy vstřelily po jedné brance

Zábřežská liga má před sebou poslední dvě kola

Ilustrační foto: FC Ombre - Red Bull

Definitivu nejhůře druhého místa dnes vybojovalo FC OMBRE, které porazilo 6:2 SANTORINI. Od začátku zápasu se hrál svižný fotbal, k čemuž přispěla obě mužstva. Hned v úvodu sice nevyužilo FC OMBRE pokutový kop, ale nakonec to rozhodující nebylo. FC OMBRE bylo lepším týmem hlavně v situacích před soupeřovou brankou a některé z branek vstřelilo po skvělých kombinacích. SANTORINI se tak bude v závěrečných kolech soustředit na udržení třetího místa, které určitě není k zahození. Na tom ho může ohrozit už jen K2 TEAM, který ale dnes nestačil na suverénní RED BULL.

Zábřežská liga malé kopaná má zasebou 11. kolo

Ilustrační foto: vime. info, Aleš Janíček(FC Ombre) při zákroku V prvním zápase poměřily síly týmy AS REVOLUCE a FC OMBRE. Začátek zápasu byl jednoznačně v režii FC OMBRE, které si rychle vypracovalo pětibrankový náskok. Pak se ale střelecky chytil i soupeř a hlavně záslouhou tří gólů Romana Puchra se ještě do půle dostal na rozdíl jediné branky. FC OMBRE už ale další branku neinkasovalo a zvítězilo 7:4. Pěti góly se na výsledku podílel Tomáš Horký a pomohl tak výrazně k udržení prvního místa v tabulce. Na druhém hřišti se souběžně odehrál souboj o průběžnou třetí pozici mezi týmy SANTORINI a K2 TEAM.

Zábřežská liga malé kopané pokračovala 9. a 10. kolem

Zábřežská liga malé kopané pokračovala v pátek 16. září 9. kolem a v pátek 23. září 10. kolem. V devátém kole jsme mohli vidět tři zápasy. V tomto kole byl k vidění souboj Red Bullu a Santorini a zápas dopadl úplně stejně jako v jarní části a to vysledkem 4:0 pro úřadujícího mistra Red Bull. V dalším zápase mohli diváci vidět hodně kvalitní malou kopanou, kde se potkali FC Ombre a HAK. V prvním poločase byli k vidění tři góly, které vsítili hráči FC Ombre. Druhý poločas byl na góly bohatší a to o 10 víc. Zápas skončil celkově 9:4 pro FC Ombre. V zápase ještě byly uděleny dvě červené karty za vzájemnou potyčku. V posledním zápase kola zvítězil tým AS Revoluce 5:1 nad Broadway.

Po letní přestávce pokračovala liga malé kopané 8. kolem

Ilustrační foto/ zdroj: vimeto. infoPo dvouměsíční letní přestávce pokračoval 35. ročník Zábřežské ligy malé kopané. Volné kolo stejně jako v úvodním kole ročníku měl zatím vedoucí obhájce titulu Red Bull, který útočí na hattrick.

Díky kontumacím z jarní části si chtěla AS Revoluce vylepšit své postavení v tabulce a to se jim ve velkém stylu podařilo proti HAKu výsledkem 8:1, ke kterému přispěl obrovským dílem navrátilec Tomáš Wiesner pěti góly.

Stránky